patentë shoferi origjinal

patentë shoferi origjinal

patentë shoferi origjinal. Është bërë shumë e lehtë për të marrë një leje drejtimi në internet këto ditë. Shumë njerëz nuk kanë kohë apo energji për t’u ulur në teste dhe për këtë arsye pengohen të ngasin makinën në Shqipëri apo Kosovë. Ne jemi këtu për të zgjidhur këtë problem.

Ekipi ynë përpiqet për përsosmëri dhe kujdeset për çdo element të vogël. Falë teknologjisë së përparuar të printimit, mundësia që diçka të shkojë keq është e papërfillshme. Përveç kësaj, ne i regjistrojmë dokumentet tona në bazën e të dhënave të qeverisë për t’ju parandaluar të futeni në telashe. Ju mund të mbështeteni në përvojën tonë të gjerë në këtë fushë dhe ne vëmë bast se nuk do të zhgënjeheni me punën tonë. Asgjë nuk është më e rëndësishme se sa kënaqësia juaj!

Ne sigurohemi që klientët tanë të jenë 100% të kënaqur duke ruajtur gjithmonë rrjedhën e punës derisa të marrin dokumentet e tyre. Tarifat që ju ngarkojmë janë të arsyeshme dhe të mjaftueshme për t’ju marrë dokumentet tuaja. Këtu ne kujdesemi më shumë për kënaqësinë e klientit. Ne e kemi bërë këtë për më shumë se 15 vjet dhe kemi marrë reagime të përsosura pozitive nga klientët tanë duke u ofruar atyre shërbimet më të mira dhe duke u siguruar që dokumentet e tyre t’u arrijnë atyre në mënyrë të sigurt dhe të lehtë. patentë shoferi origjinal

patentë shoferi origjinal

Vendet e Bashkimit Evropian kanë marrëveshje me Shqipërinë që njohin patentë shoferët e huaj, duke lejuar qytetarët e tyre të vozisin në Shqipëri dhe Kosovë. Edhe shoferët jashtë BE-së mund të vozisin në Shqipëri dhe Kosovë me patentë shoferin e huaj. Në disa raste, me patentë shoferi ndërkombëtar, nëse do të studioni ose punoni në Shqipëri ose Kosovë, mund të dëshironi të merrni një patentë shoferi shqiptar dhe kosovar derisa jeni atje. patentë shoferi origjinal

Nëse keni patentë shofer të huaj, mund ta ndërroni me patentë shoferi shqiptar ose kosovar, ose mund t’ju duhet të kaloni një test teorik dhe shofer. Të qenit i mirëinformuar për opsionet tuaja është çelësi për të kursyer kohë dhe para kur bëhet fjalë për marrjen e patentës së shoferit në Shqipëri dhe Kosovë.

Ne punojmë së bashku me autoshkollat në Shqipëri dhe Kosovë, ku çdo vit vizitojnë qindra shoferë. Megjithatë, ne jemi të vetëdijshëm se ju mund të jeni shumë larg, ose mund të mos keni shumë kohë dhe para për të kursyer. patentë shoferi origjinal.  Dosja juaj do të trajtohet me emrin e njërës prej këtyre shkollave automatike, me qëndrueshmëri dhe profesionalizëm që të mos ketë dallim të dukshëm mes saj dhe të tjerave.

Ne ju regjistrojmë në provimet teorike dhe praktike dhe i kalojmë automatikisht të dyja seancat. patentë shoferi origjinal. Patenta juaj e shoferit i lëshohet njërës prej këtyre autoshkollave të cilat na dërgojnë në emër të partneritetit tonë dhe pas regjistrimit të patentës suaj në bazën e të dhënave përmes faqes sonë të internetit. Ne do t’jua kthejmë atë nëpërmjet një transportuesi mallrash.

Ofrojmë leje drejtimi në Shqipëri/Kosovë dhe absolutisht të gjitha kategoritë e lejeve të drejtimit, nga nënkategoritë e kategorisë A për automjete me dy rrota deri tek kategoria D për pasagjerë duke përfshirë nënkategoritë e kategorisë B dhe C për automjete të lehta dhe kamionë. patentë shoferi origjinal

Na kontaktoni

Si të rinovoni patentën e shoferit që keni marrë në faqen tonë të internetit
Mund ta rinovoni patentë shoferin që keni blerë nga ne sa herë që ajo të skadojë. Gjithashtu në rast se ju humbni patentën e shoferit që blini tek ne, nuk duhet të hezitoni të vini dhe të merrni një tjetër tek ne. patentë shoferi origjinal.  Në fund të fundit, procedura për marrjen e dokumentit është e njëjtë si për lejet e drejtimit të marra në autoshkolla pas një provimi teorik dhe praktik. Gjithashtu, dokumenti që ne vëmë në dispozicion në këtë faqe është i regjistruar në komuna dhe në të gjitha bazat e të dhënave.

Blini patentën e shoferit në këtë faqe, shpenzoni më pak se zakonisht dhe prisni më pak se 7 ditë që patenta t’ju arrijë. Për ta bërë këtë, mjafton të plotësoni këtë formular me kategoritë e patentës së shoferit që dëshironi dhe çdo informacion tjetër të kërkuar që do të kontribuojë shumë në hapat që do të ndërmarrim për hartimin e dokumentit tuaj. patentë shoferi origjinal

Për të porositur një patentë shoferi në faqen tonë të internetit, mjafton të plotësoni formularin e mëposhtëm ose në faqen e kontaktit ku shkruani adresën tuaj të emailit, vendin tuaj dhe dokumentin që dëshironi të blini, në këtë rast patentën e shoferit.

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni duke klikuar butonin WhatsApp në ekran. patentë shoferi origjinal. Më pas do të ridrejtoheni te një anëtar i ekipit tonë i cili do t’ju japë udhëzime për t’u ndjekur, qoftë për faqet ose për informacionin personal të printuar në dokument.