Rreth nesh

Rreth nesh | Bleni leje drejtimi 2023

Bleni patentë shoferi të vërtetë Online

Ne jemi në biznesin e lëshimit të patentë shoferëve të vërtetë dhe të regjistruar në Kosovë për më shumë se 15 vjet. Online që nga fillimi i vitit 2009, organizata jonë ka lindur shumë kohë më parë, kur legjislacioni për marrjen e patentë shoferit në Kosovë u bë gjithnjë e më i vështirë. Bleni patentë shoferin pa shkruar provim apo test praktik. Bleni patentë shoferin në Kosovë, blini patentë shoferin në Spanjë dhe blini patentë shoferin në Suedi. Blerja e patentë shoferit legalisht në Kosovë është bërë një detyrë shumë e vështirë për shumë njerëz, ndaj shumë njerëz drejtohen për t’i blerë ato online. Ne ju ofrojmë mundësinë për të blerë patentë shoferin tuaj në Kosovë të regjistruar në komunë dhe gjithashtu të regjistruar online në të gjitha bazat e të dhënave.

Pse bëjmë atë që bëjmë

Ne i ndihmojmë klientët të marrin dokumentet e tyre me lehtësi në mënyrë që të arrijnë ëndrrat e tyre, duke u dhënë atyre mundësinë që të kenë patentë shoferi me një çmim të ulët dhe në më pak kohë. Blerja e patentë shoferit kosovar në këtë faqe është një zgjidhje shumë e lehtë dhe e thjeshtë, efektive dhe efikase që mund t’u japë shpresë atyre që e kanë humbur atë për shkak të vështirësisë së marrjes së dokumentit në autoshkollë. Këto shkolla, duke iu përmbajtur me përpikëri udhëzimeve të institucioneve qeveritare që na udhëheqin, nuk u mbetet gjë tjetër veçse të regjistrojnë mijëra kosovarë çdo vit për testim për patentë shofer.

Si dhe sa mund të blej një patentë shoferi në këtë faqe interneti?

në faqen tonë patentë shoferi mund të blihet për 900 euro, në varësi të kategorive të dëshiruara. ne do ta publikojmë dokumentin brenda 7-10 ditësh pune dhe do t’jua dorëzojmë. Na besoni, do të merrni pikërisht atë që keni porositur. Na kontaktoni për më shumë informacion. Për të marrë një patentë shoferi në këtë faqe interneti, ju lutemi na kontaktoni përmes WhatsApp dhe ne do ta përpunojmë kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Disa fakte interesante

Numrat flasin për veten e tyre

0
Klientë të kënaqur
0
vite eksperience
0
Projektet e përfunduara